Livet med mina passioner emilie

RSS | Kommentarer via RSS

Uppd. källaren

Comments (0) Inga kommentarer»
januari 7, 2009 at 3:22 e m

Nu har vi börjat lite smått nere i källaren…

Anders har satt in en dörrkarm och dörr in till pannrummet så vi slipper se det. Det är en begangnad dörr som vi tidigare hade in till förstun som vi satt för öppningen. Det är nu nästan klart så snart kanske vi kan börja med resten av källaren, men vi kommer att spara renoveringen av badrummet ett tag, så vi börjar med hallen och lill rummet innanför så länge.

Vi tänker och tänker men kan inte riktigt bestämma oss för hur vi ska inreda källaren men färger och sånt. Hela övervåningen är ljus med valnötsgolv så jag är lite sugen på att ha det lite mörkare och mysigare i källaren, men samtlidigt är jag ett fan av luftigt och fräscht och iom att det är så litet i källaren vill man ju att det ska kännas större med hjälp att ljusa färger. Ska vi satsa på en källare som känns som en källare fast samtidigt modernt- eller ska vi satsa helt på modernt så att våninge mer tillhör övervåningen?

Äh, jag vet inte.

Bilder kommer sen.

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu