Livet med mina passioner emilie

RSS | Kommentarer via RSS

Belysning

Comments (0) Inga kommentarer»
januari 19, 2009 at 3:35 e m

belysning.jpg

I mörker är alla katter gråa…

Och all inredning också för den delen. Utan ljus, inga färger, inga färger- ingen upplevelse!!

Ljus är bland det viktigaste och första i en inredares tankar, det är det första man ska se innan man möblerar eller målar/tapetserar i ett rum.

Man möblerar helt enkelt efter ljuset i rummet, och kompletterar sedan med lampor som är det viktigaste. Punktbelysning är det snyggaste du kan ha. Ovaför soffan, ovaför en vägg du vill ska synas, på den fina tavlan eller varför inte lysa upp bakom tv:n?

Nu har jag själv legat lite på latsidan när det gäller punktbelysning. Belysning över huvud taget! Men eftersom jag tänker så mycket på det och planerar såvet jag ju själv hur det skulle kunna se ut så man missar som den fysiska delen liksom;)

Med en bra belysning kan du skapa stora möjligheter, du kan få möbler, väggar och ett helt rum att se betydligt bättre och trivsammare ut.

Men se upp för spotlights som är av b-modellen! Det är många hus som har brunnit ner p.g.a dessa. Det blir på tok för varmt ovanför dem.

Så ut och shoppa lite lampor nu mina vänner. Det ska jag iaf göra.

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu