Livet med mina passioner emilie

RSS | Kommentarer via RSS

Planer i sommar

Comments (0) Inga kommentarer»
mars 18, 2009 at 4:23 e m

sommar_12477169_13104219.jpg

Nu är våren snart här och vi har börjat planera inför sommaren och allt som hör till.

Först ska vi se till att få garaget målat. Sen ska vi försöka få i ordning i källaren och det har vi redan börjat smått med, Anders har putsat klart väggarna i ett rum, men vi känner inte att vi har bråttom med den delen så det får vänta lite.

Sedan ska vi bygga en veranda längs hela sidan av huset. Hur den ska se ut är vi fortfarande inte på det klara med. Ena dagen vill vi att det ska vara en upphöjd veranda, andra dagen ska den vara längs med marken…

OM vi hinner, så ska vi även bygga ett hönshus- tro det eller ej men jag vill skaffa några höns, kanske fyra hönor och en tupp, mest för sällskapet och även för att man får ägg.

Har letat och letat efter raser, och har nu hittat den rasen jag är intresserad av, Hedemora heter den, finns i många olika färger, är tama, lugna och sällskapliga och värper bra. Men det är som sagt om vi hinner, annars får det bli nästa år, eller till senhösten.

Ja nu vet ni lite vad som händer hos oss i sommar. Känns skönt att vi inte har lika mycket att göra som förra sommaren, då var det rena rama kaosen hos oss, allt skulle göras på en gång.

Kanske vi hinner med lite semester också.

Jag har tagit några dagars semester i maj, då jag och Frida åker ner till Stockholm och ska se Beyonce i Globen, vi stannar några dagar och shoppar lite också. Hoppas katterna klarar sig utan mig några dagar men Anders är hemma så han tar nog väl hand om dem!

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu