Livet med mina passioner emilie

RSS | Kommentarer via RSS

Halsfluss:(

Comments (0) Inga kommentarer»
juni 13, 2009 at 1:58 f m

Jag har åkt på halsfluss. Aldrig någonsin har jag haft så ont och aldrig någonsin har jag varit så hungrig och inte kunnat äta nägot för då skriker jag rätt ut.

Det var så märkligt, igår vaknade jag helt plötsligt och hade världens halsont alltså, pallrade iväg mig på jobbet och fick så småningom feber och satt där och huttrade. Jag klarade hela dagen på jobbet men när jag kom hem somnade jag mest direkt.

Hade tänkt att jobba idag med egentligen men febern hade inte försvunnit så jag stannade hemma. Anders skjutsade mig till hälsovårdscentralen och ett halsfluss-test togs. Testet var positivt.

Så nu har jag så ont så jag bara gråter hela tiden och har inte sovit en blund på hela natten. Anders vill inte bli smittad- så han ligger i vardagsrummet och sover! haha då kan jag verkligen inte sova…

På två dagar har jag tryckt i mig 13 ibumetin, men det hjälper inte. Som tur är har jag fått penicilin och ska äta det i 10 dagar.

Jag har väldigt stora halsmandlar sedan innan så ni vill inte ens föreställa er hur de ser ut nu. Det hörs att det är igensvullet när jag pratar om man säger så.

Måtte det bli bättre snart.

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu