Livet med mina passioner emilie

RSS | Kommentarer via RSS

FÖRBANNAD!

Comments (7) 7 kommentarer»
augusti 18, 2009 at 10:07 f m

Nu är jag så arg och ledsen på samma gång att jag gör allt för att inte börja gråta.

Igår kväll kommer Anders hem och var jätte arg, han berättar han att han sett en död katt vid sidan om vägen, och att han inte kunde förstå hur man som människa kan bry sig så lite om en annan varelse att man väljer att släppa den vind för våg, speciellt när man bor nära en 90-väg!!!! Jag ville givetvis åka till platsen och försöka flytta katten, men det var tydligen ingenting kvar av katten och Anders ville inte se det igen.

Nu när jag åkte på jobbet fick jag själv se den hemska synen, nu ligger ”katten” över hela vägen och jag hade god lust att knacka dörr och fråga vem som i helvete har sin katt lös såhär nära vägen. Men istället drabbades jag av panik och började gråta.

Vad skulle jag göra? Stanna och försöka skrapa ihop resterna av katten? Begrava den? Ringa polisen?

Stackars stackars lilla katt som inte kan rå för hur vårdslösa ägare den har. Den förstår ju inte att bilar kan döda, den uppfattade inte att det kom en bil/lastbil just när den skulle över vägen. Jag kan bara inte förstå hur oansvarig man kan vara, och jag skäms verkligen över mänskligheten. SKÄMS.

Fy fan.

En ros till den lilla katten :(

Hoppas ägaren blir en mus i sitt nästa liv.

7 kommentarer »

  1. Snyft:’( Tänk vad många katter det ska ligga efter vägarna runt om i Sverige och andra länder:(

    Comment by Hanna — augusti 19, 2009 @ 7:16 f m
  2. Ja:( och tänk vad många katter som blivit påkörda och sedan ligger i diket i flera timmar- ibland dygn och plågas till döds :(

    Comment by emilies — augusti 19, 2009 @ 9:58 f m
  3. Blää vill inte tänka sånna tankar, det är för hemskt!

    Comment by hannasofia — augusti 20, 2009 @ 8:22 f m
  4. Du om ägaren blir en mus i sitt nästa liv så hoppas jag att den föds hos min farfar. Han har nämligen en råttfälla där dom springer in sen dränker han dom!? Jag hatar att han gör det men den där ägaren är inte värd bättre!

    Comment by hannasofia — augusti 20, 2009 @ 10:04 f m
  5. jag är glad att mina katter är inne… olyckor händer ju människorn också, men vi låter inte liken ligga på vägen så 1000 andra kan köra på dem! ush vad hemskt

    min mamma bor på öland, och eftersom öland är så smalt så har alla utekatter nära till vägen. bönderna kastrerar ju aldrig sina katter så de dräller överallt, så som mest hade mamma 9 katter (som hon räddat undan svält och sjukdom) som hon kastrerade och placerade i hem, men hon har förlorat en katt till vägen.

    hon är född och uppvuxen på öland, och hon kommer att bo kvar. jag hade nog stängt in mina katter i trädgården om jag bodde där.

    Comment by Linda Gavin — augusti 22, 2009 @ 9:56 f m
  6. Visst händer olyckor oss människor också, men då har vi ett logiskt tänkande och vet att vi måste se oss över vägen tex. Det har inte katter, precis som barn och hundar.

    Katter är ju det enda husdjuret vi behandlar på det sättet vi gör… och det är så trist:(

    Tur att din mamma finns för alla katterna på öland!

    Comment by emilies — augusti 22, 2009 @ 3:07 e m
  7. ja… det är så många katter som polisen får avliva varje år på öland. det är djurlplågeri att låta dem leva så. alla okastrerade sommarkatter….. ush

    Comment by Linda Gavin — augusti 24, 2009 @ 2:29 e m

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu