Livet med mina passioner emilie

RSS | Kommentarer via RSS

Presentation: Baloma (Till salu)

Comments (1) 1 kommentar»
september 23, 2009 at 10:11 f m

Här kommer den första presentationen av fyra i serie B-kullen. Först ut har vi sötnosen Baloma.

Baloma är den trevligaste av alla fyra och jag har stora förhoppningar att hon blir en mysig och kelig katt. Just nu är hon mest inriktad på att busa med sina syskon, men det märks att hon gillar människor då hon blir överlycklig när jag kliver upp på morgonen och ger dem mat, hon möter oss kuttrande och med svansen i vädret.

Hon var den aboslut räddaste från början, gömde sig i ett hål i garderoben (som vi missat) så fort vi kom in i deras rum. Inte kunde vi heller sätta igen hålet då hon hela tiden var där inne. Men jag lyckades lura ut henne och Anders spikade igen hålet. Efter det var hon mycket nyfiken och älskade att klättra på våra ben och leka med oss. En sak hon tycker är väldigt roligt är att jaga sopen som jag så fint försöker sopa upp kattsanden med som de sprider överallt.

Hon har helt klart börjar vänja sig vid höga ljud och andra saker som pågår i ett hushåll. Mest osäker är hon då hon är utanför deras trygga rum, då är plötsligt alla ljud läskiga, men jag försöker välja dem vid det mesta och det går framåt.

Baloma behöver komma till ett hem där hon får sällskap av en kattkompis alt flyttar med någon av sina syskon, och givetvis endast som innekatt med eventuell tillgång till kattgård eller koppelprommenader. Hemmet bör vara barnfritt då det skulle bli för mycket för henne. Vid leverans är Baloma självklart fullt vaccinerad, ID märkt, avmaskad och veterinärundersökt.

Om det inte vore för allt hår och att Anders är lite allergiskt hade jag behållt denna tjej, se så otroligt vacker hon är!

baloma8

 

 

 

 

 

 

baloma

 

 

 

 

 

 

baloma3

 

 

 

 

 

 

baloma4

 

 

 

 

 

 

baloma5

 

 

 

 

 

 

baloma6

 

 

 

 

 

 

baloma2

1 kommentar »

  1. Guuud, så söt! Hoppas presentationer av resten av kullen kommer snart!:)
    Om det gick att övertala Jocke så skulle jag lätt ta en misse till!

    Comment by Sandra — september 23, 2009 @ 11:12 f m

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu