Livet med mina passioner emilie

RSS | Kommentarer via RSS

Presentation: Beluchi (Till salu)

Comments (1) 1 kommentar»
september 24, 2009 at 1:00 e m

Beluchi är för tillfället den minsta av dem alla, och har hela tiden varit eftersom hennes mask aldrig försvann vid avmaskningen. (troligvis) Det tog ett bra tag innan jag förstod att masken var kvar då hon inte gick upp i vikt. Då visade det sig att mammakatt också hade kvar masken och då troligvis smittat kattungarna via mjölken. Så nu har alla fått en avmaskning till. Denna gången fick mammakatt den hos veterinären i sprutform för att verkligen vara på den säkra sidan!

Över till Baluchi; hon verkar inte riktigt vilja lita på människan till 100%. Hon fräser gärna om man rör sig för hastigt eller försöker klappa henne. Klappa kan jag göra om hon ligger och är trött, men det syns att hon inte riktigt är trygg i situationen. Dessutom tittar denna unga dam på hur mamma beter sig, de andra verkar vilja fatta egna uppfattningar, men Beluchi gör precis som mamma. Vilket gör att jag tror att samtliga kattungar kommer bli världens underbaraste bara de flyttar ifrån mamma.

Beluchi behöver komma till ett lugnare hem där hon får sällskap av en kattkompis alt flyttar med ett av syskonen. Köparen bör ha tålamod och inte gå för snabbt fram med henne, utan låta henne söka kontakten. Jag är vädligt säker på att Beluchi kommer bli ett underbart sällskap bara man har tålamod. Hon ska givetvis endast vara innekatt med eventuell tillgång till rasgård eller koppelprommenader.

Vid leverans är Beluchi självklart fullt vaccinerad mot kattpest och kattsnuva, ID märkt, avmaskad och veterinärundersökt.

Se bara, vilken underbar gumma detta är, se bara ögonen! Vem kan motstå?

beluchi7

 

 

 

 

 

 

beluchi6

 

 

 

 

 

 

beluchi5

 

 

 

 

 

 

beluchi4

 

 

 

 

 

 

beluchi3

 

 

 

 

 

 

beluchi2

 

 

 

 

 

 

beluchi

1 kommentar »

  1. helt klart min favorit!!:S SÅ söt! Hade ju varit perfekt tjej till Hoffa!:)

    Comment by sandra — september 24, 2009 @ 4:38 e m

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu