Livet med mina passioner emilie

RSS | Kommentarer via RSS

Beluchi har hittat ett nytt hem!

Comments (0) Inga kommentarer»
oktober 9, 2009 at 10:39 f m

Beluchi har äntligen hittat ett eget hem! Hon flyttar ikväll till ett par i Östersund där hon kommer att få det så bra. Hon får också en kompis att leka med, en kompis vid namn Chilla:)

Jag tror att det är bra att de flyttar ifrån varandra nu, familjen B alltså;) då de påverkas så mycket av varandra, och speciellt mammakatt som är otroligt skygg spelar en stor roll i deras utveckling, och nu på det viset att de behöver komma ifrån henne för att kunna bli underbara sällskapskatter! De är ju trots allt snart 15 veckor gamla.

Igår veterinärbesiktigades Beluchi hos Maria Edler. Hon var otroligt rädd men det gick bra, chipmärkningen var lite otäck men var snabbt över.

Allt är klart, papper utskrivna, grejor packade, vaccination, chipmärkning och undersökning gjord. Nu är hon redo att flytta, min lilla vän. Min lilla rädda vän. Men tänk vilka framsteg hon gjort på bara 8 veckor hos oss, från början var hon så rädd att hon inte tordes titta på oss, men igår fick jag allt klappa henne och hon smög upp till oss i soffan nä vi kikade på tv. Det är framsteg, och det är just det som gör allt värt besväret!

Till min älskade Beluchi önskar jag allt gott, jag älskar dig och jag lovar att komma och hälsa på dig och din nya kompis! Nu är det upp till Jessica och Christoffer att ta hand om henne, jag är rätt säker på att Beluchi, med tid och tålamod, kommer att bli en mysig knäkatt!

Puss gumman min!

beluchi1hjarta_litet

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu